vrijdag 22 februari 2013

Weer een jasje

Maar ditmaal voor de nieuwe telefoon voor mijn moeder. Ze had nog een hoesje dat ik eerder maakte maar waar ik niet zo tevreden over was, dus maakte ik als verrassing een nieuwe. Gisteren nog snel op de post gedaan zodat ze hem vandaag in de brievenbus zou vinden en dat was zo!


 

Oja, ik maakte het hoesje naar deze handleiding maar stikte de onderkant niet door.
Het stofje zullen een aantal wel herkennen als een Action-stofje. Ideaal voor dit soort kleine maaksels!

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk Esther, je moeder vast weer helemaal blij! Wat ben je lekker actief! Je bent nog maar kort met je blog gestart en nu al zoveel leuke berichten! Ik lees ze altijd met plezier.

  Lieve groetjes Barbera

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, moeders blij dat ze ook een maaksel van mij heeft :)
   Super leuk te horen dat je mijn blog met plezier volgt, inderdaad nog maar heel kort bezig maar beleef er zelf ook zo veel plezier aan! Hopelijk komen er nog vele leuke maaksels en berichten en kan ik straks nog meer mensen plezieren. Nu in elk geval erg blij met mijn trouwe volgers, dankjewel!!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk stofje! Kom regelmatig bij de Action maar nog nooit stofjes gezien hier in Doetinchem.
  Door het lezen van je blog helemaal enthousiast geraakt en ook het boek "Zo geknipt" besteld. Niet via internet, want na drie kwartier speuren was ik het zat (op de aanbevolen sites niet (meer) leverbaar. Dus gewoon op de ouderwetse manier te werk gegaan: telefoonboek gepakt, tel.nr van de boekhandel opgezocht en gebeld. Helaas niet in voorraad, kan max. 2 weken duren. Mijn geduld wordt dus nog even op de proef gesteld......Ondertussen volg ik je blog met plezier!

  Fijn weekend.

  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om te horen dat mensen mijn blog met plezier lezen!
  Wat jammer dat het boek niet meer op voorraad is, voor de maaksters wel erg prettig, die hebben het heel goed gedaan! Ik hoop dat wanneer je het boek hebt, je er net zo veel plezier aan beleeft als ik!
  ps, de stofjes van de action zijn grote coupons met zes verschillende prints (ong.45x 55cm per print) en liggen in een zakje bij de wol en andere knutselspullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit is een leuk zakje. zal ze blij mee zijn. ik moet preciestoch eens naar de action. :-)

  BeantwoordenVerwijderen