woensdag 6 februari 2013

101-tasje van 'Zo Geknipt!'

En daar is alweer het volgende project van de Sew Along; het herbruikbare tasje!
Met een roze ruitje en een stofje van de Action vind ik 'm wel vrolijk geworden.
Ik maakte ook voor de eerste keer twee stofknopen.

Detail van de binnenkant; afgezoomd beleg dat is vastgenaaid in de naad.Kan mijn oude opvouwbare tasje de prullenbak in!

6 opmerkingen:

 1. Zo wordt boodschappen doen wel heeeel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stel dat iedereen met zo'n gezellig tasje liep, wat zou het er dan leuk uitzien op straat. En ook heeeeeel milieuvriendelijk, niemand die nog een plastic tasje wil ;)

   Verwijderen
 2. Ah... wat is ie leuk geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg. en ik wist niet dat ze in de action stofjes hebben? Ik ben al nieuwsgierig naar je vliegtuigje. En je verteld dat je net de naaimachiene ontdekt hebt. awel hetgeen ik hier zie is net of je hebt je hele leven al genaaid. prachtige spullen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allereerst bedankt voor je compliment en je reactie!
   Bij de Action verkopen ze pakketjes met 6 stoffen couponnen (aan elkaar, zelf losknippen, van 45 bij 50 cm). Ze hebben wel 5 verschillende pakketjes voor slechts 2,59 per stuk! Ideaal voor mij als beginneling, moet er niet aan denken een duur stofje te ver@*(&^$$%...
   Ik heb twee zoons van 6 en 3 en als verrassing wil ik voor beiden een vliegtuig maken. Van de eerste heb ik alle onderdelen genaaid liggen. nu dus op jacht naar vulmateriaal en dan kijken of ik de vleugels er een beetje goed aan kan krijgen. Heb je de vleugels eerst dicht gestikt of ze open met een naadje eraan gemaakt? Ik vind ze superleuk! Zodra ze af zijn zullen ze natuurlijk hier verschijnen :)

   Verwijderen