zaterdag 13 april 2013

Posttijd

Vandaag ontving ik post. Wel 2 pakketjes! En gister ook al een goed gevulde envelop in de brievenbus.
Altijd leuk om post te krijgen maar helemaal als je iets hebt gewonnen. Ja, vandaag al ontving ik de mooie tas van Sofie (SoFilles). Best een gek idee dat die tas op haar weblog nu gewoon bij mij aan de kast hangt!



Er zat ook een lief kaartje bij, dat bewaar ik natuurlijk!
De tas sluit met een magneetsluiting en heeft ook nog eens een binnenvak met rits! In het echt dus nog mooier...



Dankjewel Sofie!

Ik kreeg nog een pakket. Dat was mijn bestelling bij kleurenmix. Een leuke zite waar ik vliezeline H640 en H630 bestelde. Ik kan dat echt nog alleen maar online vinden. Wat me ook handig leek, is rits van de rol. Ik bestelde een meter gebroken wit en fuchsia en 5 losse runnertjes per kleur. Eens kijken of dat een beetje handig werkt.


Maar bij mijn bestelling kreeg ik ook nog een cadeautje! In het zakje met het oranje ballonnetje zit nog eens een meter zwarte rits met zwarte en zilverkleurige runner. Twee kleine musketonhaakjes en wat lint! Daar word ik helemaal blij van!

Ik houd van cadeautjes!!

De envlop van gisteren kwam bij Van Marieke vandaan. Bij haar bestelde ik stof en nog twee vellen strijkvelours / flockfolie. Dat is zulk leuk spul!


Hopelijk zien jullie deze stoffen over niet al te lange tijd terug in een nieuw project. Ik heb er nl al een bestemming voor, nu nog maken :)



3 opmerkingen:

  1. Wauw, je weekend kan niet meer stuk zo te zien. Hoelijk is de tas naar alle verwachting en geniet er maar van. Grtz Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die stof met die vliegtuigen, die is mooi. Ik ben benieuwd wat je er van gaat maken. Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook hier geen vlieseline H640/H630 te vinden. Ga snel bij kleurenmix een bestelling plaatsen, heb net een leuk tijdschrift gekocht met allerlei tassen om te maken waarvoor ik dus vliesline nodig heb. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen