vrijdag 5 april 2013

Lentegeel...

Maar als die lente zich maar niet laat zien dan maken we de lente gewoon zelf met een vrolijke gele tas. De dubbelzijdige tas uit 'Zo geknipt!' wel te verstaan. Deze maand op de agenda en nu al af!
Een tijdje geleden kocht ik bij de IKEA dit dekbedovertrek. In de beschrijving in het boek stond namelijk de leuke tip om een dekbedovertrek te gebruiken. 
Na de berichtjes op de facebookgroep over de plooien kneep ik 'm wel even. Want die plooien zorgden voor wat gestoei... Het patroon had ik al eerder geknipt en dus kon ik snel aan de slag, benieuwd hoe die plooien mij zouden liggen. Gek genoeg leverden ze geen problemen op en zitten ze volgens mij zoals ze moeten zitten. Ik had eerder moeite met het in elkaar naaien van de tas, er zitten wat bochtjes in en die zijn  nog niet mijn sterkste kant. In al het enthousiasme vergat ik mijn labeltje er tussen te steken, maar die kreeg een mooi plekje in het keergat en werd vervolgens nog een keer meegestikt in het sierstiksel rondom.
Toen mijn moeder 's avonds kwam oppassen en de tas zag was ze meteen enthousiast dus besloot ik de tas aan haar te geven maar niet voordat ie helemaal af was... met een bijpassende bloem!
Dus mijn recepten voor deze maand zijn nu al af!
Op de foto's heb ik een beetje gesjoemeld; de bloem zit er namelijk nog niet aan vast. Moeders kijkt zelf nog of ze een brochespeld kan vinden, dan kan de bloem op beide zijden gespeld worden.
Aanvankelijk dacht ik de witte kant het leukst te vinden maar eenmaal in elkaar heb ik duidelijk voorkeur voor de vrolijke gele kant. Nu die lente nog...3 opmerkingen:

  1. Waarschijnlijk niet voor niets dat Jos en Tialda deze twee samen gezet hebben. De omkeerbare tas en de bloem passen gewoon perfect samen! Je mama zal wel in de wolken zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hij is echt heel leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zonnige tas heb je gemaakt, en die bloem past er schitterend bij ! Leuke blog trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen