zondag 27 april 2014

Coraline for sale

Ik houd heel erg van de patronen van Swoon Sewing Patterns. Ik had dan ook al een aantal patronen gekocht en volg ook de Swoon facebook group. Onlangs kocht ik de subcsription; alle patronen die tot nu toe zijn verschenen EN een jaarlang alle patronen die nog zullen komen, met de garantie dat er minstens 1 patroon per maand zal komen. Kijk, daar word ik blij van!
Al eerder maakte ik Dottie en dus dus de moeilijke keuze welk patroon de volgende zou zijn.
Ik koos voor de Coraline Clutch met het polsbandje. Ik vind de bovenlijn met verzonken rits zo mooi en ben dan ook blij met het eindresultaat:


Ik heb inmiddels besloten niet meer standaard een zelfgemaakt cadeautje te geven. Het kost veel tijd, ik weet niet altijd wat te maken voor iemand en twijfel dan ook vaak of ik de ontvanger er wel blij mee maak.
Op verzoek maak ik natuurlijk nog steeds iets 'zelfgemaakts' maar ik heb ook besloten om dingen te willen verkopen. Hierbij is dan ook mijn eerste item voor de verkoop geboren.

Bovenaan mijn pagina staat een link naar mijn shop! Ik ben net begonnen dus hij is nog niet optimaal gevuld en ook nog niet helemaal naar wens maar ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!
Heb je suggesties dan hoor ik die natuurlijk graag!

3 opmerkingen:

 1. Ik snap wel dat het te tijdrovend is om voor elke verjaardag iets van eigen hand te geven. Mij lukt het niet eens met elke verjaardag, laat staan met al jouw naaiprojecten. Wel erg leuk als je de dingen die maakt en zelf niet gebruikt, kunt verkopen! Dan weet je zeker dat degene die het krijgt (/koopt) er blij mee is. :) Een apart tabblad toevoegen is heel eenvoudig, dit kan bij het kopje 'Pagina's: http://oi60.tinypic.com/97nyc2.jpg Bij 'Indeling' kun je vervolgens bepalen waar je de tabbladen wilt hebben. Succes er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je reactie Miranda, maar ik snap het nog niet helemaal :(
  Maak je eerst een nieuwe pagina zoals een blogbericht? En moet je die dan ook eerst publiceren? Vind het bij jou heel mooi en dat zou ik zo ook wel willen. Nu is het me gelukt een link naar mijn webshop te plaatsen maar die is nog niet open :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, bij het aanmaken van een extra pagina typ je de tekst en vervolgens op publiceren. Gewoon even uittesten, als je het niet mooi vindt kan je het altijd wijzigen.

  BeantwoordenVerwijderen