zondag 17 november 2013

Stilletjes...

Het is hier op het blog wat stilletjes dus het lijkt of er maar weinig gebeurt hier. Dat is een beetje waar, ik merk dat ik juist nu het winter is 's avonds minder zin heb om achter die naaimachine te kruipen en liever in bed tv ga kijken :D
Maar er staan ondertussen al 3 berichtjes te wachten op publicatie dus er gebeurt hier nog wel iets! Het zijn allemaal cadeautjes (in opdracht) die nog niet gegeven zijn en dus nog niet gepost kunnen worden.
Ondertussen ben ik hard bezig  met het maken van een heus tijger-verkleedpak.
De jongste zoon zit sinds kort op school en hij vermaakt zich daar graag met een panter-verkleed-poncho. Onze oudste zoon houdt helemaal niet van verkleden en dus hebben we geen overvolle verkleedkist. Daarom besloot ik voor pakjesavond zelf iets te maken.
Bij de knipmode kocht ik het patroon voor het teigetje pak. Ik maak het pak echter in tijgerstof die ik hier kocht. Een leuk winkeltje, niet al te ver bij mij vandaan.
Maarja, zoiets heb ik dus nog nooit gedaan en er staat geen mooie met foto's geïllustreerde handleiding bij :(
Ik heb dus de hulp van mijn schoonmoeder (zij heeft heel veel ervaring!) ingeroepen. Afgelopen donderdag heeft zij me geholpen met het patroon over te nemen en het op de stof te zetten.
En alles dus stiekem.
Ik heb al wat in elkaar gezet en weer net zo hard losgehaald... Beetje bij beetje komt er weer iets in elkaar.
Misschien moet ik de schoonmoeder nog eens raadplegen maar dat pak, dat komt er!
Zodra het af is laat ik jullie natuurlijk een foto zien!Geen opmerkingen:

Een reactie posten