donderdag 17 oktober 2013

Vier jaar...

Afgelopen maandag is de jongste zoon vier jaar geworden. De zondag ervoor vierden we dit heuglijke feit.
Voor zijn verjaardag maakte ik een paar zelfgemaakte cadeautjes.
Zo kreeg hij een kroon naar deze handleiding. De stofjes koos hij al een hele tijd geleden zelf uit en toen ik hem vorige week wilde passen en zijn ogen dicht liet houden zei hij wijs: 'Ik weet al wat het is; een geel met witte kroon!'


Zijn fietsje hebben we pas een beetje opgeknapt; een nieuw laagje zwart over zijn stuur en het vreselijk gedeukte zwarte fietsmandje eraf. Ook de kapotte bel eraf.
Voor zijn verjaardag kreeg hij dus een nieuwe bel en een zelfgemaakte fietsmand volgens deze handleiding.


En wie herinnert zich Bas nog? Mijn eerste pop uit het boek van tante Hilde. Bas heeft sinds die tijd alleen nog maar een onderbroek gekregen en zat in mijn stoffenkast te wachten op meer kledij. De jongste zoon pikte Bas uit mijn kast en nam hem mee naar zijn kamer. Maar Bas had nog steeds geen kleertjes. Dus gaf ik Bas voor Luuk's verjaardag een spijkerbroek, t-shirt met lange mouw (eenzelfde als Luuk heeft!), een paar schoenen en een heerlijk vest van blauwe fleece. Nu is Bas echt voor Luuk!

En omdat Luuk zo gek is van de Minions uit de film Verschrikkelijke Ikke, maakte ik twee minion-taarten voor hem!Een geslaagde verjaardag!

5 opmerkingen:

 1. Heel leuk allemaal. En als je dan dat blije gezichtje ziet........daar doe je het toch voor. Het fietsmandje vind ik helemaal super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en wat je leuke dingen gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, Bas is helemaal Luuk! Superleuke kadootjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke dingen heb je gemaakt!!!
  Gefeliciteerd!
  Liefs Danielle
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen