donderdag 4 juli 2013

Een vluggertje

Vandaag zag ik deze diy uitleg voor een speldenkopje.
Ik heb nog steeds geen speldenkussen, of beter gezegd, had.
Ik had wel behoefte aan een speldenkussen (mijn spelden zaten nog gewoon in het bakje waarin ik ze kocht, wat dus ook regelmatig omviel...) maar zag nooit iets wat ik leuk vond. Tot vandaag dus. En omdat ik alles in huis en omdat het zo makkelijk en snel te maken is, flanste ik er maar meteen eentje in elkaar!op de achtergrond mijn met tapejes
gepimpte  scharenpot6 opmerkingen:

 1. Haha, ik had die ook zien passeren en meteen gepind. Ik werk ook nog altijd vanuit het originele doosje, maar da's toch niet altijd handig. Heb jij het vastgelijmd zoals Hilde voorstelt? Natuurlijk moet ik daar dan weer een plaatsje voor vinden in de naaidoos, want bij mij kan niet alles blijven staan (ik werk op de livingtafel).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb idd een beetje textiellijm in de rand gedaan, blijft prima zitten!
   Ik heb sinds enkele weken het voorrecht van een eigen werktafel waar mijn naaimachine en spulletjes kunnen blijven staan, heel fijn!

   Verwijderen
 2. LEUK!!
  Heb zelf enkele speldenkussens gehad totdat ik de ideale oplossing voor mezelf vond: een soort ovaal van kunsstof met magnetische aantrekkingskracht. Als er dus een speld op de grond valt houd ik mijn ovale speldenkusen tegen de grond totdat ik "ploink" hoor. Ook heel handig als je een speld in de bank hebt gestoken en deze niet meer terug kan vinden.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen