zondag 30 juni 2013

De Fynn bag voor de zoon

Bijna alle projectjes die je op de vorige foto zag zijn af. Nouja, eigenlijk is alles wat je op de foto ziet af, maar van 1 projectje moeten er wel 5 komen en daar moet ik er dus nog 1 van in elkaar steken.
Er is hier dus hard gewerkt de laatste dagen. En het jammere is dat ik het jullie nog niet kan laten zien omdat het dus cadeautjes zijn.
Op 1 ding na en dat is de nieuwe schooltas voor de oudste zoon. Omdat hij nooit overblijft hoeft er eigenlijk alleen maar een beker en een bakje mee naar school. De grote tas was dan ook vaak lastig en dus besloot ik zelf een kleine tas voor hem te maken. Ik verkleinde eerder al het patroon van de tas met verzonken rits maar besloot dat ik dat model toch te meisjes-achtig vond. Na wat speuren op het net vond ik een tutorial voor een tas met klep. De zogenaamde Fynn tas van Fynn. Het model was echter net zo groot als hij heeft en dus paste ik het patroon naar eigen wens aan.
De zoon zocht zelf de stof voor de klep uit en omdat hij van rood houdt werd dat de kleur van de voering. En om de klep kwam een paspel zodat het rood nog eens extra terug komt.
De buitenkant is een oude broek van Marco :)
Dit is 'm geworden:Nog net klaar voor het einde van het schooljaar (wij hebben nog 3 weken te gaan) 
en dan volgend jaar mee naar groep 3!

4 opmerkingen:

  1. Gaaf zeg! Stoere tas, hele leuke stofjes en kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tas voor je zoon en handig, zo'n verstelbare band!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk! Helemaal af! En hij staat ondertussen ook te blinken tussen de andere tassen op m'n blog.

    BeantwoordenVerwijderen