zaterdag 19 januari 2013

Zwemzak in het kwadraat

Met trots show ik u tweemaal recept 26 uit het boek Zo geknipt!
Voor allebei de knulletjes een eigen zwemzak.
Ze zijn nog lang niet perfect maar wat ben ik blij dat dit me gelukt is!
Er zitten wel drie dingen op/aan die ik nog nooit eerder gedaan had; een rits, strijkvelours en nestelogen. Voor die laatsten had ik wel wat angst... Hier in de plaatselijke stoffenwinkel verkopen ze ook heel wat fournituren maar geen nestelogen. Dat vinden de dames daar namelijk helemaal niets, volgens hen is het lastig en krijg je zelden een goed resultaat. Eigenwijs als ik ben wilde ik het recept toch zo volledig maken en kocht ik de nestelogen dus in een andere fournituren zaak. Zelfs een filmpje op YouTube opgezocht en aan de slag gegaan! Met een beetje hulp van mijn Marco (niet voor niets Esther&co) lukte  het prima!! Vind ze dan ook best goed gelukt voor de eerste keer!
De foto's van de tweede zak zijn 's avonds genomen dus wat donker. Morgen maar nieuwe maken maar ik wilde ze er nu natuurlijk allebei ophebben!

 
De zwemzak van Luuk! Luuk koos voor een blauw zakje, koord en koordstroppers. Met strijkvelours maakte ik zijn naam op de zak. Op de rechterfoto de nestelogen in beeld.

De zwemzak van Tom. Hij houdt niet zo van zijn naam overal op, dus voor hem een dolfijn van strijkvelours. Duidelijk dat Tom voor rood koos!

 
Samen zijn ze een erg leuk duo!

4 opmerkingen:

 1. Nou, geweldig toch?! Gaaf dat je jezelf zo uitdaagt om nieuwe dingen te proberen. En als het dan lukt... is het helemaal top natuurlijk! Leuk dat ze ieder hun eigen draai eraan hebben kunnen geven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tassen zijn het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zie er leuk uit.. weet gelijk wat ik kan maken van het ikea stofje!

  gr Linda kruijer

  www.facebook.com/studiokeesengrietje
  studiokeesengrietje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen